Företaget har tagit tillfälligt uppehåll.

Företags aktiviteter

Skapa er egen konst till kontoret eller arbetsplatsen!

Kul aktivitet där jag guidar er personalgrupp att skapa era egna konstverk. Jag visar på olika sätt att tillsammans enkelt leka sig fram till enastående resultat.

Teambuilding när den är som bäst!

- Vi visar på betydelsen av allas deltagande för helhetens bästa.

- Vi stimulerar och väcker vår kreativa förmåga vilket är gynnsamt för individen och för företaget.

- Alla kan! Även om du aldrig tidigare målat kommer du att upptäcka att du faktiskt kan. Ökad självkänsla, lust och   glädje!

Ett dekorativt minne och vackert konstverk som påminner er om upplevelsen och ofta väcker lust till fortsatt kreativt skapande i någon form. När vi skapar mår vi bra!

Gemensam Mandala

Färgsprakande aktivitet där ni får skapa en gemensam vacker Mandala. Vi leker fram ert alldeles egna uttryck med färger och olika mönster som ni själva målar upp. Vi fokuserar på själva glädjen i skapandeprocessen och slutresultatet blir alltid häpnadsväckande oavsett om ni aldrig målat tidigare. Tavlan blir ett vackert dekorativt minne och samtidigt en symbol för betydelsen av varje individs deltagande och uttryck för helheten i den färdigställda Mandalan.

Pris: 695:-/person, ex. moms. (min. 4 pers.)

Allt material ingår.

Individuell Mandala

Denna aktivitet har mer fokus på mindfulness. Vi blir guidade att nå djupare nivåer av oss själva och därifrån finna vårt eget unika uttryck som framställs i vår Mandala.

Meditativt och rogivande, och samtidigt glädjefullt och härligt!

Pris: 695:-/person, ex. moms. (min. 4 pers.)

Allt material ingår.

Vart hålls aktiviteterna?

Jag kommer till er och utför aktiviteten i era lokaler, alternativt i lokal/restaurang som vi kommer överens om (lokalhyra kan tillkomma).